DISTRICTSDAG // NIEUWIGHEIDJES ONLINE

Beste ouders, liefste leden!

Vanaf heden hebben we weer wat extra informatie te melden, betreffende de fameuze districtsdag en nieuwe online zaken: 

Districtsdag

De districtsdag, die doorgaat op zaterdag 21 maart, is een dag die we beleven met het hele district. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het zoals een duoweekend is, maar alleen duurt het maar een halve dag en is het voor alle leeftijden! We verzamelen allemaal om 12u, maar de verzamelplaats veschilt van tak tot tak: de kapoenen en welpen spreken af aan de wegel die naar Puytvoet leidt aan de Aldi en de jonggivers en givers spreken onmiddellijk af op het grasplein. Daar zullen we gezellig ons lunchpakket van thuis opeten vooraleer we beginnen aan het echte werk: het namiddagspel met de gehele tak van elke Sint-Niklase scouts! 
Als kers op de taart sluiten we af met een optocht richting de Grote Markt, waar we na het uitschreeuwen van onze Tereken hoog, droog, paradijs kreet tegen 17u voldaan huiswaarts keren.

Online nieuwigheden

Daarnaast geven we ook graag mee dat het eikeltje van maart en de weekendbrieven alweer online staan! Normaliter zal elke tak een van de komende dagen een mail krijgen van de leiding waar die dan ook nog eens persoonlijk in wordt doorgestuurd! Meegaan en er met volle teugen van genieten is de boodschap!