GROEPSVERKOOP // INFO EN STROOKJES

Beste ouders, allerliefste leden!

*Hier kun je de voorverkoopstrookjes terugvinden!*

Onze inmiddels legendarische wafelverkoop is weer in het zicht, want 28 maart trekken we met de hele scouts door de straten van Sint-Niklaas om haar bevolking van wafeltjes te voorzien!

Bij deze geven we voor deze optocht graag nog even alle informatie mee:

We verzamelen allemaal om 10u aan het lokaal met een lunchpakket en je gladste verkoopspraatjes. De jonggivers zullen er al zijn, want zij wagen zich dan aan een weekendje op kot in onze lokalen. De kapoentjes verwachten we dan weer om 13u, nadat we met de rest lekker hebben geluncht met ons middageten van thuis. 
Om 17u sluiten we weer tezamen af en mag iedereen voldaan (van de dag en misschien ook van de wafeltjes) huiswaarts keren!

Natuurlijk hebben jullie bij ons een streepje voor, en geven we jullie bij deze de kans om bij ons alvast jullie inkopen te doen! We zouden dan ook graag hebben dat elk lid toch al 4 dozen in voorverkoop kan verkopen, maar meer is altijd beter! En wie het meeste verkoopt, mag zich aan een verrassing verwachten! 
Die ingevulde strookjes met de bestellingen van de voorverkoop, die je hier kan vinden, mogen dan op de groepsverkoop zelf aan de leiding gegeven worden en dan zorgen we ervoor dat jouw bestelling apart voor je klaar staat!

Tot dan!