TEREKENKOT VRIJDAG 30 MAART

Beste ouder(s) en leden

Om het buitenlands kamp van de givers vorm te geven, is er ook dit jaar het Terekenkot, zij het in een gloednieuw jasje.
Oefen nog eens op je beste jive, twist of boogiewoogie en haal die haarlak terug vanonder het stof, want we nemen jullie mee naar de American fifties!

Volgende week, op vrijdag 30 maart, is het eindelijk zover. Jullie hebben dit mogelijk al opgevangen, maar hierbij nog iets meer info.

Het Terekenkot zal dit jaar plaatsvinden in de vorm van een afterwork gevolgd door een fuif. De afterwork begint om 16h00 en er zal de mogelijkheid zijn om iets te eten (lees: overheerlijke, verse beef burgers en patatas bravas) en iets te drinken (o.a. aan de fancy cavabar), op sfeer gebracht door livemuziek van onze giver Bakkie.

Aarzel dus niet om eens langs te komen en samen met de andere ouders uit te blazen na een zware week en de paasvakantie in stijl in te zetten.

Ook als u nadien nog zin heeft om een been te smijten op de dansvloer, hebben wij voor u een oplossing klaar. Op de fuif, die begint om 22h00, kan u genieten van de beste beats aangeboden door DJ-talent uit de eigen Terekenstal (Simon, Robin en Wim).

Op volgende link kan u alle info vinden over het evenement: https://www.facebook.com/events/811259389073333/

De ouders van leden (en de leden zelf natuurlijk) moeten geen €2 inkom betalen en mogen dus gratis binnen. Aarzel dus niet om af te spreken en dan zien we jullie allemaal graag op vrijdag 30 maart om 16h00 aan het lokaal!

Groetjes

De giverleiding