Verhuur lokaal

HET LOKAAL

Onze lokalen bestaan uit 3 ruime (slaap)zalen, een polyvalente ruimte met open keuken voorzien van basis keukenmateriaal en sanitaire voorzieningen (3 toiletten, 3 urinoirs, wasbekkens, 2 douches en een aparte rolstoeltoegankelijke douche- en toilette kamer). Grenzend aan ons lokaal bevindt zich een speelweide van 200 m2. Het terrein en het lokaal liggen verborgen van de openbare weg in het bruisende stadscentrum van Sint-Niklaas. Met het station van Sint-Niklaas op slechts 2 km en niet ver van de afslag van de E17 zijn onze lokalen zeer vlot bereikbaar. In ons lokaal kunnen groepen van maximum 45 personen terecht, daarnaast is het toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

ONZE HUURPRIJZEN

Huurprijs lokaal voor één dag:

  • Voor jeugdwerk en scholen: 140 euro (maximum 45 personen)
  • Voor niet-jeugdwerk, particulieren en anderen: 150 euro (maximum 45 personen)

Huurprijs lokaal voor weekends (vrij- tem zondag) of kampen:

  • Voor Jeugdwerk en scholen: 3,5 euro per persoon per nacht (met een minimum van 70 euro per nacht). 
  • Voor niet- jeugdwerk,  particulieren en anderen: 6 euro per persoon per nacht (met een minimum 120 euro per nacht).

* De kostprijs van het nutsverbruik (water en electriciteit) en de afvalverwerking wordt na de huurperiode afgerekend.

** We verhuren onze lokalen niet voor leidingsweekends.

DE OMGEVING

  • Nabijheid van natuur en bos (stadspark op minder dan 1 km, stadsbos Puytvoet op 1,5 km en buurtspeelpleintje op 0,5 km)
  • Nabijheid van recreatiemogelijkheden (Provenciaal recreatiedomein De Ster op 3,5 km en het stedelijk zwembad Sinbad op 0,5 km)
  • Nabijheid winkels (Colruyt, Albert Hein, Carrefour, Delhaize, bakkers, slagers en buurtwinkels allemaal in een straal van 2km)

INTERESSE?

Controleer de verhuurkalender voor beschikbaarheid, bekijk het huurcontract en het huisregelement en stuur een mailtje naar verhuur@tereken.be